Fuldtidsudvikler

Ansæt en fuldtidsudvikler – og de 56 kollegaer

Spar penge med en dedikeret udvikler tilknyttet din webshop. Læs om hvordan du effektivt kan få en billig fuldtids ressource, som giver garanti for kontinuerlig udvikling i en IT-verden, hvor der er rift om talenterne.

WEXO leverer alle de omkringliggende forhold for at kunne drive professionel udvikling: uddannelse, faglig sparring, efteruddannelse, licenser, moduler og specialister. Så kan udviklerne altid løse de opgaver de står overfor og trække på tidligere erfaringer.

Prismæssigt kan en fuldtids ressource lejes omkring 750-900kr/timen afhængig af udviklere og bindingen. Laver du regnestykket på rekruttering, oplæring, fejlansættelser, sygdom, it-udstyr og kontorhold er ekstern leje af udviklere et økonomisk attraktiv alternativ til selv at ansætte.

Ved at lade WEXO håndtere udviklingen i stedet for at hyre jeres egen udvikler opnår I en række fordele:

Amazon integration
Udvikleren er tilknyttet en stærk fagligorganisation
Amazon integration
Jeres tilknyttede udvikler kører aldrig fast
Amazon integration
Leverancesikkerhed og fleksibilitet når der er brug for ekstra timer
Amazon integration
Få et bagland, der sikrer drift og overvågning, når dine udviklere lader op til næste dag
Amazon integration
Ingen behov for rekruttering, tests eller oplæring. Vi har den næste klar, når der er brug for det
Amazon integration
Udvikleren har fingeren på pulsen, tilegner sig ny viden og følger udviklingen
Amazon integration
Vidensdeler og inspirerer med sin høje faglighed
"

Jeg har igennem flere år arbejdet tæt sammen med Wexo omkring e-handels løsninger til vores website i DK og NO, jeg har altid oplevet dem som kompetente samarbejdspartnere, med en god service. Der er hyppige dialoger og man oplever altid nærvær og engagement, stærk teknisk forståelse og sparring som sikre, at man får de bedste løsninger. Jeg er meget glad for samarbejdet.

"
Lise-Lotte Hansen, Kundeserviceteamchef - Garant

Magento udvikler på fuldtid

Den bedste måde at sikre dig de rigtige udviklingsressourcer til din Magento webshop, er at booke en udvikler ind enten deltid eller fuldtid. Som udgangspunkt fordeler vi en fuldtids ressource på 2 personer, så du altid er dækket ind i tilfælde af sygdom.

Vores udviklere har dyb erfaring med Magento og sidder i et miljø, hvor de er omgivet af andre udviklere, som de kan spørge til råds, hvis de ender i et hjørne af systemet, som de ikke har arbejdet med før. Det giver dig en god fremdrift i dine projekter.

Med en udvikler fra WEXO, får du samtidig fri adgang til tidligere moduler og udvikling. Din udvikler kan trække på de ting, som resten af det 40 mand store team har lavet de sidste 10 år – så undgår du at bruge tid på at udvikle den dybe tallerken selv.

Kontakt os for en dialog om mulighederne og ledige udviklere, vi skal nok finde en fuldtids ressource, der passer rigtig godt til dit projekt.

Shopware udvikler på fuldtid

Med én eller to fuldtidsudviklere på Shopware får du erfaring fra rigtig mange projekter at trække på. Som standard vil vi altid splitte én fuldtids ressource ud på to personer fuldtid, da det sikrer mulighed for sparring ligesom det er lettere at tage de rigtige beslutninger, når man er to.

Vi kan sikre den rigtige start på et nyt projekt, men vi kan også arbejde sammen med dine interne udviklere om det nye projekt. Vi har helt styr på deployment-processen, opdateringsprocedure, code-review, overvågning af driften og alt andet der hører sig til den professionelle udvikling af en shop.

Fuldtidsressource vs. ansættelse

En medarbejder koster 40.000 kr. at rekruttere og knap 110.000 kr. at oplære. At finde den rigtige medarbejder er svært, oplæringen er krævende, løbende kvalitetssikring af arbejdet kræver kompetente kollegaer og at fastholde medarbejderen uden et fagligt miljø er næsten umuligt.

Hvis du vil in-source, anbefaler vi ambitioner om minimum 5 udviklere. Det er svært at få et stærkt fagligt miljø samt absorbere opsigelser med mindre end dette.

Med én til to udviklere via WEXO, kan du koncentrere dig om forretningen og lade os stå for teknikken og personalehåndtering.

Vi sikrer, at der altid er de aftalte ressourcer til rådighed og vores unikke 50/50 split gør, at det er muligt at skalere op, hvis der er perioder hvor du spotter ekstraordinært mange forretningsmuligheder, der skal handles på.

Undgå frygten for at modtage en opsigelse sidst på måneden og få vished for det tekniske setup. Få en professionel partner, højfaglig sparring og mulighed for at genbruge moduler og specialister fremfor at udvikle alt selv fra bunden.

Vil du høre mere?
og
Tak for din besked - du hører fra os ASAP
Oops! noget gik galt, venligst prøv igen
Martin Tygsen
Martin Tygsen
Partner
30 21 21 77
WEXOs kontorer i Danmark
CVR 33757131
WEXOs FacebooksideWEXOs LinkedIn sideWEXOs Youtube kanalWEXOs Instagram
Få den nyeste viden om webshops direkte i din mailbox.
Din email er nu tilmeldt vores nyhedsbrev
Oops! noget gik galt, prøv venligst igen
FDIH - WEXOWEXO, Magento 2 certificeretWEXO Shopware Solution Partner