E-handelsløsninger der løfter virksomheden


WEXO er et dedikeret e-handelshus, hvor vi dagligt arbejder på at forbedre vores kunders forretning. Dette gør vi ved at lave B2C og B2B e-handelsløsninger, der kombinerer forretningsforståelse, teknisk udvikling, god projektledelse samt integrationer til bl.a. eksisterende ERP-systemer.

webshop udvikling

Webshop udvikling

WEXO er et dedikeret e-handelshus, hvor vi dagligt arbejder på at forbedre vores kunders forretning ved at lave e-handelsløsninger, der kombinerer forretningsforståelse, teknisk udvikling, god projektledelse og integration til eksisterende ERP-systemer til B2C og B2B.

 

Vores certificerede udviklere er din garanti for at de tilføjelser vi laver kan fungere som fundament for de næste mange års videreudvikling.

Mobil e-handel

I vores daglige arbejde med kundernes webshop har vi fokus på, at nye funktioner også kommer til rette på mobil webshoppen, for at sikre at brugervenligheden er god på tværs af platforme. Det bunder i at der er kommet et øget fokus på mobil e-handel, da kunderne i stigende grad ønsker at handle online via mobilen. Det skal selvfølgelig afspejle sig i din mobil webshop, så I kan nå ud til en brede kundeskare og være der hvor kunderne er.

Konverteringsoptimering

Desto flere besøgende du kan konvertere til kunder, jo flere muligheder åbner sig. Det drejer sig både om en række marketingstiltag der vil være profitable såvel som nye tiltag på webshoppen. Løbende optimering af webshoppen vil kunne være et fast punkt i vores løbende leverance, der sikrer at opsamlede erfaringer udmønter sig i mere salg.

Magento health check

Til virksomheder, der allerede har en kørende Magento webshop eller står foran at skulle lancere en, kan vi tilbyde en ny vinkel. Med et health check af din Magento webshop, tilbyder vi at lave en grundig teknisk gennemgang af jeres nuværende Magento løsning.

Integrationer

Som virksomhed har man ofte mange processer, der går på tværs af flere systemer. Her er integration nødvendig for at kunne automatisere processer og optimere arbejdsgangene og forretningen.

 

Vi har lang erfaring med at integrere ERP-systemer, økonomisystemer og marketingsystemer til Magento. Gennem årene har vi brugt den erfaring til at lave en stærk proces samt tekniske værktøjer, der sikrer en god integration og stabil drift, hvor virksomhedens processer understøttes optimalt.

Kræver din løsning en kompliceret Navision integration, der skal tage højde for eksisterende forretningslogik?
Top