Ny webshop og konfigurator til NS System

Kunde

NS System

Opgave kategori

ERP Integration / Optimering

NS System er en B2B virksomhed der med 49 års erfaring i branchen, mestrer at lave tryk på tekstilvare. Vi er stolte over, at de har valgt WEXO som leverandør af deres webshop og konfigurator til bestilling af logoer.

Læs hvordan vi løste opgaverne

Slutkunden har igennem hele dette projekt haft en central plads i NS Systems og vores overvejelser i udviklingen af webshoppen og konfiguratoren. Konfiguratoren giver deres kunder mulighed for at uploade og bestille logoer til tryk, og samtidigt vælge hvor på tøjet logoet skal placeres. På den måde kan kunden visuelt følge med i, hvordan logoet ser ud på forskellige typer af tøj.

 

Konfiguratoren er koblet sammen med en specialudviklet logobank, der lagre kundernes logoer. Det betyder, at når en kunde uploader et logo til logobanken, vil den straks være tilgængelig i konfiguratoren. Det gør bestillingsprocessen lettere for både kunden og NS System, da kunden nu kan bestille deres logoer via konfiguratoren uden at skulle ringe ind til NS System. Konfiguratoren har også en indbygget produktguide med anbefalinger og en prisberegner, som igen er med til at lette kundesupporten, da kunderne kan få besvaret mange af deres spørgsmål direkte på sitet.

 

Med i løsningen er en Navision integration, som tager højde for den arbejdsproces, der er i en stor B2B virksomhed som NS System. Det omfatter bl.a. eksport af ordrer fra webshoppen til Navision, import af priser, linjerabatter og produkter fra Navision til webshoppen samt en løbende tovejs synkronisering af kundedata mellem webshoppen og Navision. Denne integration sparer NS System for meget administrativt arbejde, da det hele er sat op til at køre automatisk i bestemte tidsintervaller.

 

Løsningen til NS System indeholder også en webshop til salg af tekstiler og andre lagervarer. Webshoppen er målrettet B2B kunder, hvor kunden kan bestille flere størrelser på én gang pr. produkt, som giver en hurtigere bestillingsproces. Derudover kan kunderne også skifte mellem de forskellige tilgængelige farver på fx en t-shirt, så kunden kan få en god fornemmelse af hvordan de enkelte farver tager sig ud på dette produkt.

Forbedret B2B webshop

Vi har fået det lige nøjagtigt som vi ville. Bestillingssystemet er super let for vores kunder, og den del er vi rigtig glade for. Webshoppen er simpelt og brugervenlig, grundet WEXO’s gode input.

Marianne Bøgh Projektkoordinator – NS System

Vil du starte et samarbejde med os? Skriv til os her

Top