Brugervenlig B2B webshop

Kunde

Opgave kategori

B2B webshop / Videreudvikling

Larko Magnet er en af de førende inden for kvalitetsmagneter i Europa med salg til virksomheder og industrier.

Læs hvordan vi løste opgaverne

Larko Magnet har valgt at satse mere på deres online B2B salg ved at få opkvalificeret deres webshop. Larko Magnet har igennem hele forløbet haft stor fokus på, at deres webshop vil fremstå overskuelig og brugervenlig, så det bliver nemt for kunderne at bestille de rigtige magneter.

 

Sortimentet på webshoppen er opdelt i kategorier, hvortil der er knyttet et billede, da Larko har erfaret, at mange af deres B2B kunder finder frem til det ønskede produkt ud fra billederne. Kunderne kan derfor nu hurtigt finde den rigtige kategori, selvom denne ikke har stor kendskab til de forskellige betegnelser for magneter. Da produktbilleder er et vigtigt element for Larkos kunder, implementerede vi også et billedgalleri, hvorfra kunderne nemt kan navigere ind til de forskellige produkter på webshoppen.

Der er rigtig mange ting, vi er glade for ved vores nye side. Helt overordnet set er vi meget tilfredse med, at siden er blevet så overskuelig, brugervenlig og nem at navigere i, som den er. Det kan vi i den grad mærke hos vores kunder. Det er blevet meget mere enkelt for vores kunder at købe produkterne via dropdown menuerne på produktsiderne og sammenkoblet med den enkle checkout proces vi har fået, hvilket betyder at der er mange flere (og nye) kunder, der vælger at købe via hjemmesiden.

Elisabeth Kristensen Larko Magnet

Vil du starte et samarbejde med os? Skriv til os her

Top