TopBanner

Migrering fra Enterprise Edition til Community Edition

ezzence

Kunde

Opgave kategori

Mobilsite / Responsive / Optimering

Ezzence er en virksomhed som udelukkende drives online. De har et meget bredt sortiment af hårprodukter, badeprodukter, hudpleje m.v. WEXO er valgt som en teknisk partner til videreudvikling af webshoppen.

Læs hvordan vi løste opgaverne

Det var fra start planlagt, at der skulle ske store ændringer på Ezzence’s webshop, hvor målet er at sikre gode kundeoplevelser.

 

Søgefunktionen står statistisk for en stor andel af salgene på en webshop, derfor er det også vigtigt for Ezzence at have en søgefunktion, der hele tiden leverer de mest relevante søgeresultater til kunderne. Det opnåede de ved at få implementeret Sphinx søgemotor på webshoppen.

 

Som mange andre har Ezzence stor fokus på deres omkostninger. I den forbindelse har WEXO hjulpet Ezzence med at spare 120.000 kr/år ved at lave en komplet migrering fra Enterprise Edition til Community Edition. Webshoppen vil have alle de samme funktioner og Ezzence opnår en betydelig årlig besparelse.

kategori
search
eric

Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med WEXO, der har udviklet på vores Magento webshop. De udviser en seriøs indsats i deres arbejde og står også altid parate til at assistere vores egne udviklere.

Eric Sørensen CEO – ezzence.com

Vil du starte et samarbejde med os? Skriv til os her

Top